Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 01. kolovoza

Erste banka produžila rok u kojem ne naplaćuje naknadu na drugim bankomatima

Bjelovar: Čim je prošao 1. u mjesecu pred bankom se stvorila velika gužva
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
16.06.2020.
u 14:38

Dobra vijest dolazi iz Erste banke-odlučili olakšati situaciju svojim klijentima

Erste banka je produžila tromjesečno razdoblje u kojem privremeno ne naplaćuje naknadu za podizanje gotovine karticama na bankomatima i EFT POS uređajima drugih banaka u Hrvatskoj, poštanskih ureda i prodajnih mjesta koji omogućavaju tu opciju, za još dodatnih mjesec dana.

U banci smatraju da će dodatnih 30 dana odgode njihovim klijentima omogućiti adekvatno vrijeme kako bi se prilagodili povratku na uobičajene uvjete pa će naknada biti ponovno uvedena od 01. kolovoza.Povećani limit od 250 kuna za beskontaktno plaćanje bez autentifikacije PIN-om, za kartice koje izdaje banke, zadržat će i ubuduće jer kako kažu kažu dobro je prihvaćen od strane korisnika i trgovaca te ova promjena nije utjecala na povećani rizik od zloupotrebe. 

Ipak, u banci ističu: "Važno je naglasiti da nastavak primjene ove mjere uvelike ovisi i o konsenzusu drugih banaka u Hrvatskoj te kartičnih shema koje propisuju dogovoreni limit za svako pojedino tržište."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije