Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Generalna proba”

Erste banka prima studente na tromjesečnu plaćenu praksu

Christoph Schoefboeck, predsjednik uprave Erste banke
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
05.03.2019.
u 21:32

Postoji i mogućnost zaposlenja nakon završetka prakse, odnosno fakulteta

Erste banka otvorila je prijave za plaćenu studentsku stručnu praksu u programima “Generalna proba” i “IT Lab”. Životopise prima do 19. travnja preko svoje web stranice, a bira se ukupno 28 polaznika.

“Generalna proba” namijenjena je studentima završnih godina ekonomskih usmjerenja, a “IT Lab” predviđen je za studente tehničkih usmjerenja: preddiplomskog ili diplomskog studija FER-a, FOI-ja ili PMF-a te privatnih učilišta, veleučilišta i sveučilišta tehničkog usmjerenja. Program traje tri ljetna mjeseca, a banka ga provodi četvrtu godinu zaredom. Postoji i mogućnost zaposlenja nakon završetka prakse, odnosno fakulteta.

U programu “IT Lab” studenti rade na tehnologijama koje se koriste u izradi i razvoju financijskih informatičkih sustava te pohađaju edukacije i radionice. Praksa se održava u Zagrebu, Bjelovaru i Rijeci. “Generalna proba” uključuje kontinuiran rad s mentorom te radionice “mekih” vještina u različitim organizacijskim jedinicama banke, a održava se u Zagrebu.

– Programi plaćene stručne prakse, možemo sada reći, već tradicionalno privlače brojne studente. Iz godine u godinu interes je sve veći, što nas dodatno potiče da ih svake godine poboljšavamo. Za polaznike imamo rezervirane najbolje mentore kako bismo im što više približili svijet stvarne radne okoline. Od studenata očekujemo samo da budu puni pitanja i željni novih znanja, a mi smo tu da ih dodatno obogatimo vrijednim iskustvom i potaknemo da se trude biti još bolji u onome što će možda jednom biti njihova karijera – kaže Vladimir Dujić, voditelj službe selekcije i razvoja u sektoru ljudskih potencijala Erste banke.

Pogledajte video o uvođenju eura:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije