Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aukcija kredita

Anton Kovačev: Dobitnici Vladinih kredita moraju ostati tajni

kovačev
Arhiva 24sata
13.03.2010.
u 13:14

Hrvatskoj javnosti bit će uskraćena informacija o tome tko su krajnji korisnici novca iz Vladinih fondova za oporavak krizom pogođenoga gospodarstva, piše Slobodna Dalmacija.

Hrvatskoj javnosti bit će uskraćena informacija o tome tko su krajnji korisnici novca iz Vladinih fondova za oporavak krizom pogođenoga gospodarstva. To je, prema pisanju Slobodne Dalnacije, u Šibeniku jučer potvrdio čelnik HBOR-a Anton Kovačev.

Kovačev je, naime, kazao kako će se na idućoj aukciji, za koju će natječaj biti raspisan do kraja ovog mjeseca, osigurati osjetno više novca nego što je to bilo na prvoj kada je samo šest od šesnaest banaka uspjelo osigurati kredite. Preko HBOR-a sljedećih bi se mjeseci tako poslovnim bankama trebalo distribuirati šest, a u boljoj varijanti čak devet milijardi kuna.

- Uputili smo očitovanje prema Hrvatskom udruženju banaka o tome može li se s tim podacima ići u javnost. Iz HUB-a su odgovorili kako to neće biti moguće jer se moraju pridržavati zakonskih propisa o tajnosti takvih podataka - rekao je Kovačev za Slobodnu Dalmaciju.

Komentara 2

DU
Deleted user
20:44 07.08.2017.

ova banka j ekreditirala HDZ lopov ei zato treba btitajna

BA
baća45
16:47 13.03.2010.

citat: \'\'Dobitnici Vladinih kredita moraju ostati tajni\'\'. Pa naravno, da treba zatajiti sramotu da su kredite dobili Miomir Žužul, pa Šeksov pajdo iz Osjeka koji je državu prevario za 20 milijuna kuna kroz poreze i carinu, i drugi podobni HDZ-ovcii i njihovi poslušnici i sponzori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije