Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzeli program

Agrokor Podravki prodao Piketu i Classic

Ivica Todorić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
07.04.2014.
u 18:31

Starija izvršna potpredsjednica Agrokora Ljerka Puljić kazala je da će Podravka konsolidacijom programa mesnih konzervi i pašteta bitno smanjiti troškove te povećati efikasnost i uspješnost kompanije

Podravka je danas od Agrokorova PIK Vrbovca preuzela program konzerviranih pašteta Piketa i Classic, mesne konzerve te žig i recepturu tih proizvoda, no oni će se i dalje proizvoditi u Danici, koja već obavlja uslužnu proizvodnju za potrebe PIK-a Vrbovec, priopćili su iz Podravke.

Predsjednik uprave Podravke Zvonimir Mršić istaknuo je da novi aranžman svakako treba promatrati u kontekstu konsolidacije domaće prehrambene industrije kojom će Podravka ojačati i proširiti paletu proizvoda. Starija izvršna potpredsjednica Agrokora Ljerka Puljić kazala je da će Podravka konsolidacijom programa mesnih konzervi i pašteta bitno smanjiti troškove te povećati efikasnost i uspješnost kompanije.

>> Agrokor zatvorio financije za kupnju Mercatora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije