Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ADRIA na SIAL-u – najvećem sajmu inovacija u prehrambenoj industriji

ADRIA na SIAL-u
Foto: Promo
31.10.2018.
u 12:03

Adria proizvodi prisutni su na tržištima 11 zemalja diljem svijeta.

Na najvećem svjetskom prehrambenom sajmu inovacija SIAL-u koji se održava svake dvije godine, Adria i ove godine s ponosom predstavlja svoje inovacije, i to po četvrti put. Na ovogodišnjem sajmu u Parizu pripremili su brojne degustacije i prezentacije slasnih noviteta – Adria keks s ružmarinom ili višnjom, Adria voćni kolač s okusom marelice i badema ili šljive, badema i cimeta te novo vrhunsko Adria ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Adria proizvodi prisutni su na tržištima 11 zemalja diljem svijeta. Tako se proizvodi ovog domaćeg proizvođača mogu naći u Estoniji, Engleskoj, Francuskoj, Japanu, Švedskoj, Ukrajini, Malti, Slovačkoj, Italiji, Sloveniji i BiH.

Prisutnost Adria proizvoda u svijetu u konstantnom je porastu, a odnedavno se izvoze i u Rusiju, Crnu Goru i Rumunjsku.

„Redovitim izlaganjima na poznatim svjetskim međunarodnim sajmovima u prehrambenoj industriji radimo na povećanju međunarodne prepoznatljivosti brenda”, objasnili su izlagači iz Adrie.

Predstavljanjem domaćih proizvoda predstavlja se i naša zemlja. Tvrtka Dupin jedna je od samo 15% izvozno orijentiranih poduzeća u Hrvatskoj, a upravo ta poduzeća čine ukupnu hrvatsku ekonomiju snažnijom.

„Ponosni smo, kao hrvatski izvoznici, biti jednim od generatora razvoja i gospodarskoga rasta Hrvatske”, zaključili su predstavnici tvrtke Dupin na sajmu.

Inovativna slasna iznenađenja možete isprobati do četvrtka, 25.10.2018., u dvorani 4 na štandu L60.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije