A s čime započeti ljeto nego s kiselim pivom prepunim tropskih nota a koje će nas ujedno podsjetiti na mjesto koje veliki broj nas posjećuje redovito, pa čak barem jednom dnevno. Palm Scream je pivo stila pastry sour, što je kiselo pivo koje daje na mirise koje osjetimo u pekarama ili pak slastičarnicama. Ali da se tu i stane s asocijacijama na takve proizvode jer ovakvo pivo mora ostati pitko kao što mora imati i drugih nota, pa čak njima i prevladavati. Palm Scream je nešto tog tipa. Već na prvu osjetit ćete ananas, mango i kokos. To je zato jer je pire od tog tropskog voća ovdje korišten u obilnim količinama što se prenosi i na okuse a vještiji će zapaziti nešto hmelja koji je tu tek u ulozi da balansira te okuse i sačuva ih. Ovaj sour nije alkoholno bezazlen, ima 5,7 posto, ne sve te note preplave ga do neprimjetnosti. Dobro ohlađen Pastry Sour za mnoge će biti prvi izbor za ove ljetne dane koji su konačno dosegli 30. Etyeki Sörmanufaktúra i Szomjas Farkas dvije su mađarske pivovare s kojima je Zmajska napravila ovu dobru suradnju a namjena joj je što uspjelije predstavljanje na predstojećem Budapest Beer Weeku, najvažnijem mađarskom festivalu neovisnog piva. Spomenimo i da ako se nađete ovog ljeta na Kvarneru u tamo popularnim King's Caffeeima moći popiti Sloop, new england pale ale, koji je plod suradnje sa Zmajskom pivovarom. Tako ćete u šalupi, brodu koji na engleskom zovu sloop, moći ploviti i na kopnu, a uživati možda i više.