Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIVIC E:HEV

Honda će danas predstaviti novi model, no prije svjetske premijere već je snimljen u Hrvatskoj

Foto: Snimio čitatelj
1/3
23.03.2022.
u 12:26

Uoči premijernog predstavljanja novinarima novi je hibridni Civic snimljen u Hrvatskoj, konkretno u Zadru, a u našoj su zemlji svoje novitete već ranije snimali i BMW, Bentley, Mercedes, Porsche

Honda Europe danas poslijepodne virtualno će do u detalje predstaviti novu generaciju svog kompaktnog modela Civic, a to će europsko predstavljanje biti i prilika za globalnu premijeru potpuno novog Civica e:HEV. Ove će godine, naime, u prodaju obje izvedbe - i limuzinska i hatchback - ali i sportski Type R. Ono što nas posebno veseli jest činjenica da je prije svjetske premijere novi hibridni Civic snimljen u Hrvatskoj, konkretno u hotelu u Zadru, kako nam je javio čitatelj.

Honda Europe nastojala je to do premijere držati u tajnosti, ali to, očito, u današnje vrijeme više nije moguće. Osim u Zadru, novi Civic snimali su i na Pagu. Na našim je cestama Honda tako opet odlučila raditi promotivne video materijale i fotografije svog značajnog noviteta. I nije im prvi put. Prošlu generaciju Civica također su fotografirali u našoj zemlji, a posebno su upečatljive bile fotografije sportske Type R izvedbe na vijaduktima pored Rijeke. Nije, naravno, Honda jedina koja Hrvatsku koristi kao lokaciju za snimanje atraktivnih fotografija za predstavljanje noviteta. BMW je snimanje još ranije odradio na Pagu, kao i Porsche, Bentley, Mercedes. Porsche je 2020., osim na Pagu, automobile snimao i u Rijeci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije