Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rimčevo desetljeće

Matu Rimca nisu htjeli pustiti u paviljon sa skupim autima, a onda im je postao šef. Samo Hrvati u to još ne vjeruju

22.03.2022.
u 19:40

– Prije 12 godina, kad sam pokrenuo firmu, da mi je netko rekao da će se ovo dogoditi, ne bih vjerovao, ali sam pokrenuo firmu s idejom da napravimo nešto veliko. Iako je tu već puno rezultata, sad je već više od 1000 zaposlenih u firmi, imamo partnere poput Porschea, Volkswagena, Hyundaija, preuzeli smo i Bugatti, mi i dalje smatramo da smo na početku puta. Kraj? Kraja nema.

Komentara 5

TA
Tajg
12:43 24.03.2022.

Opasan je mali Mate, a nikada još nisam vidio na cesti njegov auto. Malo umjerenosti ne bi njemu štetilo.

DU
Deleted user
20:48 22.03.2022.

zato je mađar tražio lovu unaprijed danas, što su obećali za izbjeglice. uskoro iz praznog šešira se nema šta podijeliti

BE
bezvrijedanyugodinar
20:01 22.03.2022.

Mate, svaka čast🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?