Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVOLJNIJE NA PUT

Croatia Airlines slavi 35. rođendan: Do petka avio karte 35% jeftinije

Split: U Zračnoj luci Split započeli redoviti letovi za Oslo i Skoplje
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
30.01.2024.
u 09:48

Popust se odnosi na jednosmjerne i povratne zrakoplovne karte za putovanja iz Hrvatske u europska odredišta ove tvrtke, bez pristojbi zračnih luka

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines ove godine obilježava 35. obljetnicu osnutka i tim se povodom karte za putovanja u njihovim zrakoplovima od srijede, 31. siječnja, pa do petka, 2. veljače, do 23:59 sati mogu kupiti uz 35 posto popusta. To vrijedi za jednosmjerne i povratne zrakoplovne karte za sve međunarodne letove Croatia Airlinesa iz hrvatskih zračnih luka u europska odredišta ove tvrtke.

Popust od 35 posto moći će se ostvariti primjenom posebnog promo koda 35GODINA isključivo prigodom rezervacije i kupnje karata na internetskim stranicama i preko aplikacije Croatia Airlinesa. 

Popust se odnosi na letove od 1. veljače do 26. listopada 2024. Moguće ga je ostvariti za letove koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa (OU operating flights), a popust se neće primijeniti ako se odabrano putovanje obavlja u kombinaciji s drugim avioprijevoznicima. Također, popust se odnosi na cijenu avio karte (prevozninu) bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ogorčeni francuski farmeri blokiraju autoceste: 'Pozivamo Macrona da uvede realističnije norme'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije