Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Povedi baku na izbore'

Uber besplatno vozi do birališta i nagrađuje najbolju fotku

Uber
Foto: Promo
18.05.2017.
u 15:27

Autor najbolje fotografije snimljene u Uberovu vozilu osvojit će pet besplatnih vožnji s Uberom

Uber je pokrenuo kampanju #povedibakunaizbore koja potiče sve građane da svoje starije ukućane besplatno odvedu do mjesta za glasovanje na lokalnim izborima, koji se održavaju ove nedjelje. Tako će svi postojeći i novi korisnici uz promotivni kod povedibakunaizbore dobiti besplatnu vožnju u iznosu od 20 kuna do biračkih mjesta u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu i Zadru. Osim toga, Uberovi se korisnici pozivaju na dijeljenje fotografija i poruka putem društvenih mreža uz hashtag #povedibakunaizbore, a autor najbolje fotografije snimljene u Uberovu vozilu osvojit će pet besplatnih vožnji s Uberom.

Nedavno provedeno istraživanje za Uber na uzorku od 1.741 korisnika u sva četiri grada u kojima je Uber prisutan - Zagrebu, Zadru, Splitu i Dubrovniku, pokazuje kako je 75% Uberovih korisnika glasovalo na posljednjim izborima, a 83% ispitanika izjasnilo se kako planira izaći na nadolazeće lokalne izbore.

- Rezultati ankete pokazuju kako su naši korisnici društveno i politički aktivni. S druge strane, svjesni smo kako stariji sugrađani često nemaju priliku otići do biračkih mjesta i upravo zato smo se odlučili pokrenuti kampanju #povedibakunaizbore kako bi motivirali naše korisnike da svoje starije ukućane besplatno odvedu do mjesta za glasovanje. Svakodnevno radimo na tome da građanima Hrvatske pružimo kvalitetnu i povoljnu uslugu, a ovu nedjelju želimo iskoristiti našu tehnologiju i što više ljudi dovesti do biračkih mjesta - istaknuo je Davor Tremac, direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije