Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CESTOVNA NAVIGACIJA Garmin predstavio dopunjeni uređaj Nuvi 360

Hands-free navigator

aut-hands-txt.jpg
import
17.07.2006.
u 16:53

Cestovni navigator Nuvi dopunjen je Bluetooth bežičnom vezom s GSM telefonom. Sad se - osim 3D navigacije, MP3 playera i ostalih funkcija potrebnih osobama koje često putuju - može koristiti i kao hands-free uređaj za nesmetano telefoniranje pri vožnji.

Nuvi 360 omogućuje biranje broja iz imenika mobitela, budući da se brojevi automatski prebacuju u Nuvijevu memoriju. Može se birati novi broj putem tipkovnice, mogu se pregledavati posljednji dolazni i odlazni pozivi, može se vidjeti ime osobe koja poziva, omogućeni su i glasovni pozivi,... Novost je i mogućnost zaključavanja uređaja putem PIN-a ili tajne lokacije.

Nuvi 360 dolazi s učitanom kartom cijele zapadne Europe u internoj memoriji, a donosi i 600 Mb interne memorije za MP3 glazbu. Ima ugrađen hrvatski jezik i hrvatsko glasovno navođenje. Garmin nudi i detaljnu cestovnu kartu Hrvatske - AdriaRoute - ali nju valja doplatiti.

Slabija izvedba - Nuvi 310 - ima ugrađenu samo jednu kartografsku regiju (npr. Austrija + Švicarska + južna Njemačka + sjeverna Italija) i 200 Mb memorije za glazbu. Njegova je cijena 4409 kuna, dok Nuvi 360 stoji 6014 kuna.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije