Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova internet stranica

Sve o Samoboru na jednoj web adresi – od komunalija do kremšnita

17.06.2017.
u 08:27

Svima koji uđu na stranicu u startu se nudi izbor: otvoriti rubriku "za Samoborke/ce" ili onu "za posjetitelje"

Svi samoborski sadržaji, od aktualnih turističkih i kulturnih događanja te smještajnih kapaciteta do komunalnih i informacija o javnim natječajima, mogu se odsad naći na novoj internetskoj stranici www.samobor.hr.

Svima koji uđu na stranicu u startu se nudi izbor: otvoriti rubriku “za Samoborke/ce” ili onu “za posjetitelje”. Onima koji kliknu dio “za Samoborke/ce” nudi se organiziran pregled svih dostupnih informacija o aktualnostima te izbornici vezani uz aktivnosti gradske uprave, događanjima, kulturu, obrazovanje, sport i komunalije, uključujući adresar. Dio namijenjen posjetiteljima, pak, usmjeren je na turistički segment ponude Samobora, pa se tako predlaže što se u gradu može vidjeti i doživjeti te navode informacije o smještaju i gastronomiji, poput kremšnita i tradicionalne rudarske greblice.

Stranicu je osmislila tvrtka iDEA studio, u kojoj kažu kako je cilj bio spojiti sve što se nalazi unutar grada, a ideja za ujedinjavanje sadržaja stigla je iz Turističke zajednice Samobora.

Ključne riječi

Komentara 3

SP
Spezispezi
15:23 17.06.2017.

Čujem otvajaju muzej ukradenih kazetofona...hehe

DU
Deleted user
02:23 21.06.2017.

Tamo više ne idem. Kakvi tamo ljudi žive koji biraju lopova za gradonačelnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije