Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski čovjek

Pogledajte kako danas izgleda nekad slavni zavodnik

freddie prinze jr
Foto: Instagram
13.03.2014.
u 20:20

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. slove za jedan od najskladnijih parova. Zajedno su gotovo 12 godina, no skupa na crvenom tepihu nisu viđeni već sedam godina...

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. slove za jedan od najskladnijih slavnih parova. Zajedno su gotovo 12 godina, no skupa na crvenom tepihu nisu viđeni već sedam godina. Glumica, koja se Twitteru pridružila 2013. godine, najavila je obožavateljima da priprema iznenađenje.

– Hajde ljudi, skupimo 200 tisuća ''followera'' i možda vam priredim nešto posebno zauzvrat, napisala je na svom Twitteru. Kada je dobila što je htjela, Sarah je objavila fotografiju na kojoj je sa svojim suprugom. Tako je omogućila ljudima da vide kako Freddie, nekad slavni zavodnik, izgleda danas. Gellar i Prinze Jr. imaju dvoje djece te uživaju u bračnom životu.
 

>>Ljubavni parovi s ekrana - Oni su trebali ostati zajedno!

Komentara 2

Avatar nijeminišta
nijeminišta
08:24 14.03.2014.

oooo, pa ovako nešto je stvarno vrijedilo 200 tisuća ''followera'' ... nije mala stvar vidjeti nečiju fotku...

ST
starwars
14:33 14.03.2014.

Sjajan članak ove novinarke! Iako je meni ipak bolji onaj o reperu koji je predvidio nestanak aviona! Pa i onaj o stylingu Alke Vuice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije