Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenja

Ljubavni parovi s ekrana - Oni su trebali ostati zajedno!

filmovi
Foto: Screenshot
1/9
06.02.2014.
u 08:37

Carrie i Aidan, Buffy i Angel, Julianne i Michael – svi oni trebali su na malim ekranima ostati zajedno. Postoje li ljubavi za kojima vi žalite?

Nakon što je J. K. Rowling priznala da je Hermiona Granger trebala završiti s Harryjem Potterom umjesto s Ronom Weasleyem, pokrenula je razne komentare u medijima i među obožavateljima. No, nije Rowling jedina koja je razmišljala o drukčijem ljubavnom kraju Harryja Pottera. Iz Huffington Posta stiže popis ljubavnih priča koje su trebale završiti drukčije.

Carrie i Aidan – "Seks i grad"

Svi volimo Facu, no budimo realni, on je loš tip. Carrie je maltretirao šest sezona serije i čak je bio oženjen drugom ženom. Trebala je završiti s Aidanom, dobrim dečkom koji ju je cijenio.

Buffy i Angel – "Buffy, ubojica vampira"

Najveća ljubavna priča otkako je Romea i Julije – Buffy i Angel pravi su prikaz zabranjene ljubavne priče. Uvjereni smo da su Buffy i Angel zaslužili svoj sretan kraj, barem zbog svoje neporecive kemije.

Julianne i Michael – "Moj dečko se ženi"

Julia Roberts jako se trudila da uvjeri svog bivšeg dečka, a potom najboljeg prijatelja da ostavi svoju zaručnicu i vjenča se za nju. Nažalost, Julia izgubi zahvaljujući Cameron Diaz. Ovaj film zaslužuje drukčiji kraj.

Juliet i Mark u "Ljubav zapravo"

Andrew Lincoln zaljubljen je u Keiru Knightley cijeli film, no ne može ništa jer se ona udala za njegova najboljeg prijatelja. Na kraju Lincoln ipak otkrije svoje osjećaje, i to u jednoj od najromantičnijih scena dosad snimljenih. Posterima s porukama kaže joj da je ona za njega savršena. Knightley je odmah trebala ostaviti svog novopečenog supruga.

Joey i Dawson u "Dawson's Creeku"

Morate priznati da je Pacey bio najbolji dio "Dawson's Creeka", a Joey je bila poprilično dosadna. Cvilidreta je trebala završiti s Dawsonom, dok je Pacey trebao naći pravu ljubav s nekom dobrom djevojkom.

Bella i Jacob u "Twilightu"

Još jedan primjer u kojem djevojka odabere lošeg tipa. U ovom slučaju Bella odabere Edwarda, umjesto dobrog Jacoba. Dok ju je Edward volio, ali i ostavljao, Jacob ju je štitio i nastojao nasmijati. Da je odabrala njega, možda se Jacob ne bi zaljubio u njezinu kćer – što je poprilično čudno.

Evelyn i Danny iz "Pearl Harbora"

Tri sata gledali smo ljubavni trokut između Kate Beckinsale, Bena Afflecka i Josha Hartnetta. Medicinska sestra na kraju ostane s Affleckom jer neodoljivi Hartnett pogine. Da je ostao živ, nadamo se da bi ostala s njim.

Melanie i Andrew iz "Sweet Home Alabama"

Reese Witherspoon glumila je južnjakinju Melanie Smooter, koja je ostavila svoj seoski život i došla u New York. Tamo je poslovno uspjela te našla uspješnog i utjecajnog dečka Patricka Dempseya, odnosno Andrewa. No, kvaka je u tome da je Reese još uvijek udana za svog dečka iz srednje škole – Josha Lucasa. Na kraju su, naravno, ostali zajedno. Iako obožavamo ovaj kraj filma, bilo bi zanimljivo vidjeti i drukčiji scenarij, u kojem lijepa Reese ostaje s Patrickom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije