Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok i nevjerica

Još jedan 'Directioner'pao: Louis čeka dijete s bliskom prijateljicom?

one direction
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/3
15.07.2015.
u 07:52

Obožavateljice su u nevjerici i mole Louisa da se javi što prije na Twitter te otkloni sumnje u ovu dramatičnu vijest

Obožavateljice One Directiona proživljavaju svoje najteže dane. Nakon što je Zayn Malik napustio bend kako ne bi izgubio djevojku Perrie Edwards, i drugi član benda mogao bi malo popustiti s poslom, također zbog djevojke.

Naime, britanski mediji pišu kako 23-godišnji Louis Tomlinson čeka dijete sa stilisticom Brianom Jungwirth. Iako su bili zajedno u svibnju ove godine, čini se da je to bilo dovoljno da im se zalomi trudnoća. Ako je vjerovati glasinama, nisu više zajedno, no i dalje su bliski prijatelji.

Louis će čak kupiti i kuću u Kaliforniji kako bi bio što bliže Briani i njihovu djetetu koje bi na svijet trebalo doći početkom 2016. godine. Obožavateljice su u nevjerici i mole Louisa da se javi što prije na Twitter te otkloni sumnje u ovu dramatičnu vijest.

>>Obožavateljici One Directiona roditelji zamijenili fotografije članova benda svojima

>>Ova će vijest slomiti srca djevojčica širom svijeta

Komentara 2

Avatar lasta mala
lasta mala
10:12 15.07.2015.

Opet šok i nevjerica!Radi se o curicama-ne brinite do navečer će se smiriti ta histerija!

LI
liliZG
15:36 15.07.2015.

ja tu nigdje dramu ne vidim....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije