Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majčina 'osveta'

Obožavateljici One Directiona roditelji zamijenili fotografije članova benda svojima

one direction
Foto: Reddit
1/10
30.01.2014.
u 08:02

Biti obožavateljica One Directiona zahtijeva veliku predanost, a ponekad to znači tražiti pomoć roditelja dok se vaša soba ne transformira u raj u kojem borave Niall, Zayn, Louis, Harry i Liam. No, jedna obožavateljica dobila je više nego što je htjela...

Biti obožavateljica One Directiona zahtijeva veliku predanost, a ponekad to znači tražiti pomoć roditelja dok se vaša soba ne transformira u raj u kojem borave Niall, Zayn, Louis, Harry i Liam. No, jedna obožavateljica dobila je više nego što je htjela.

– Moja mlađa sestra prekrila je zid u sobi fotografijama dečki iz One Directiona i uspjela nagovoriti našu mamu da joj pomogne isprintati fotografije i lijepiti ih. Ovo je osveta moje majke. Dok je sestra bila na poslu, roditelji su zamijenili neke od fotografija na zidu svojima – napisala je korisnica Reddita, objavivši fotografije.

>>One Direction: Dečki od milijardu dolara predstavili film o sebi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije