Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masovne prijevare

Bacili se u šaht da bi dobili odštetu od grada

Ilustracija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.11.2013.
u 12:19

U šaht je navodno prvo upala maloljetna djevojčica da bi potom u isti šaht upao i njezin maloljetni brat te na kraju njihova baka s kojom žive na istoj adresi

Kako bi popunili kućne budžete, pojedini Novosađani namjerno se ozljeđuju, upadaju u šahtove ili provociraju ugrize psa da bi naplatili odštetu od grada. Obitelji novosadskog naselja Klisa upadanje tri člana obitelji u isti slivnik u kratkom roku donijelo je “zaradu” od 300.000 dinara (20.000 kuna), piše portal ilovenovisad.com.

U šaht je navodno prvo upala maloljetna djevojčica da bi potom u isti šaht upao i njen maloljetni brat te na kraju njihova baka s kojom žive. Sve troje tužili su grad te dobili sudski spor i odštetu od oko 20.000 kuna.

Pored upadanja u šahtove Novosađani su jedno vrijeme masovno lažirali i ugrize pasa lutalica da bi naplatili odštetu od gradske tvrtke Čistoća. Nakon što se pročulo za ove prijevare, pooštrena su medicinska vještačenja ugriza pasa te kontrola sudskih vještaka.

>> Žena skupljala kestene pa propala u zatvoreni šaht

Komentara 3

Avatar pašće
pašće
14:11 08.11.2013.

gggggrrrrrrr.....lažuuuuuu

KI
-KIKKI-
18:26 08.11.2013.

Za provociranje psa da ugrize sam vidjela na svoje oci da lik govori ajde me ugrizi da naplatim odstetu i uznemiravao je psa, kad je vidio da ima jos ljudi pobjegao je, svakakvih budala ima...

GA
Galaxy
17:44 08.11.2013.

Koji kraljevi majke mi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije