Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dvorištu medike

Znate li montirati gumu na biciklu? Sve tajne popravka svladajte na radionicama u Attacku

Pixabay
24.05.2024.
u 16:33

Idealna je ovo prilika i kako biste na vrijeme sredili svoje prijevozno sredstvo i priključili se 42. Večernjakovoj biciklijadi, koja 15. lipnja starta sa zagrebačog Trga dr. Franje Tuđmana. Prijaviti se možete putem online obrasca

Kako skinuti i namontirati kotač bicikla, podesiti kočnice te koji su koraci osnovne provjere stanje vozila na dva kotača, samo je dio onoga što možete naučiti na radionicama popravka bicikla "Bike craft". U organizaciji Autonomnog kulturnog centra "Attack" i biciklističke inicijative Drugi krug održat će se u u garaži u dvorištu Medike, u Pierottijevoj 11, a namijenjene su manjim skupinama ljudi koji će biti raspoređeni u nekoliko različitih termina. 

Vodit će ih Vanja Marković, službeni rezident serviser iz garaže Medike, a svi će sudionici naučiti, između ostalog, kako kontrolirati i montirati gume, provjeriti stupanj istrošenosti prijenosa, sajli i bužira mjenjača, stanja ručice mjenjača, kao i samog mjenjača, kako ga podesiti te kako čistiti i održavati svog ljubimca na dva kotača. 

VEZANI ČLANCI: 

Radionica se realizira kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od strane Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba, odnosno Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo te Zaklade kultura nova.

Idealna je ovo prilika i kako biste na vrijeme sredili svoje prijevozno sredstvo i priključili se 42. Večernjakovoj biciklijadi, koja 15. lipnja starta sa zagrebačog Trga dr. Franje Tuđmana. Pod sloganom "Karavana kreće" pedalirat će se dobro poznatom rutom čiji je cilj na samoborskom Vugrinščaku, gdje vas, između ostalog, očekuje bogata ugostiteljska ponuda, kvizovi znanja, osvježenje u bazenu, ali i gledanje utakmice Španjolska - Hrvatska te koncerti Zaprešić Boysa i Elementala. 

 

Fill out my online form.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije