Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA BICIKLIJADA

Kultni zagrebački bend otvara večernji program na samoborskom Vugrinščaku

22.05.2024.
u 12:21

Karavana kreće 15. lipnja s Trga dr. Franje Tuđmana, a grand finale održat će se na samoborskom Vugrinščaku gdje će bicikliste dočekati grupa Elemental

42. Večernjakova biciklijada startat će u 10 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će sudionike najprije dobro zagrijati Renata Sopek, a potom će karavana krenuti na vožnju dugu 21 kilometar do cilja, Sportsko-rekreacijskog centra Vugrinščak.

Pri dolasku na cilj, bicikliste će dočekati bogata ugostiteljska ponuda, kvizovi znanja, osvježenje u bazenu, navijanje za Vatrene uz Zaprešić Boyse, ali i koncert grupe Elemental.

- Nadamo se da će naša repka pobijediti, nakon čega će, moram priznati, biti izazovno odraditi koncert, no bit će odličan pa vjerujem da će mnogi uživati. Posjetiteljima ne treba neki poseban povod da bi se priključili Biciklijadi, a ako i ne voze bicikl, neka samo dođu i dobro se zabave - na konferenciji za novinare kazao je reper Luka Tralić Shot iz grupe Elemental

Prijavite se na 42. Večernjakovu biciklijadu i ne propustite događaj godine koji će grupa Elemental učiniti još posebnijim! Vidimo se jer karavana uskoro kreće.

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije