Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbenici pomažu

ZG kantautori(ce) za bolesnu djecu u Astro Caffeu

matija
Z. Varga
05.02.2013.
u 09:40

Nakon što je skupljen novac za malu Noru i maloga Matiju, glazbenici su odlučili dignuti svoj glas. Svojim će svojim pjesmama poslati poruke ljubavi, vjere i nade dječici koja boluju od teških bolesti, a novac im je prijeko potreban

Zagrebački kantautori i kantautorice organiziraju humanitarnu akciju ponukani pričom hrabre Nore Šitum. Kako djevojčica nije jedino dijete kojem treba pomoć u četvrtak, 7. veljače od 20 sati u zagrebačkom Astro Caffeu (Masarykova 11 – prolaz) organiziraju humanitarni koncert za potrebitu djecu.

- Dođite na akustični humanitarni koncerta za bolesnu djecu u kojem će sudjelovati zagrebački kantautori i kantautorice Sonja Agata Bišćan, Nina Romić, Sara Renar, Irena Žilić, Zvonka Obajdin, Ivan Škrabe i Zvonimir Varga, pozivaju. 

Nakon što je skupljen novac za malu Noru i maloga Matiju, glazbenici su odlučili dignuti svoj glas. Svojim će svojim pjesmama poslati poruke ljubavi, vjere i nade dječici koja boluju od teških bolesti, a novac im je prijeko potreban za liječenje.

Zbog toga, na koncertu će se prikupljati dobrotvorni prilozi čiji sav prihod ide za liječenje bolesnog dječaka, kao i novac od prodanih CD-ova, knjiga i ostalog ‘merchandisea’ izvođača.

Više o svemu pročitajte na Večernjakovu blogu Zvonimira Varge ovdje

>>Vlada preuzima plaćanje PDV-a na pozive za pomoć Nori!

>>VIDEO Svi gradski pročelnici odreći će se 100 kn za malu Noru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije