Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb Večernjakova biciklijada

PRIJAVITE SE na Večernjakovu biciklijadu - zamijenite kauč dvama kotačima, pivo vodom, a četiri zida rajskim Bundekom

Najpoznatija biciklijada se vraća! Vidimo se 12. lipnja na Bundeku
19. svibnja 2021. u 15:35 26480 prikaza
Večernjakova biciklijada
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Jeste li podmazali lanac na biciklu? Jeste li našli društvo za pedaliranje? Jeste li spremni za jednu od najstarijih zagrebačkih tradicija? Ako niste, pripreme mogu početi jer se Večernjakova biciklijada vraća u grad! 

Zašto pedaliramo?

Iako ne treba tražiti razlog za druženje i rekreaciju, valja se prisjetiti zašto je točno Večernjak davne 1978. pokrenuo projekt promicanja vožnje na dva kotača. A razlozi su bili itekako važni! Fizički pokrenuti čitatelje, promovirati zdrav način života, ali i zdrav način prijevoza te ukazati na manjak biciklističkih staza u glavnom gradu. 

Večernjakova biciklijada | Autor : Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je od tada prošlo dosta vremena, ovi su motivi još uvijek aktualni i zato i vi u subotu 12.6. u dobrom društvu pedalirajte s razlogom!

Kako se prijaviti?

Prijavite se putem preko našeg online obrasca na kraju teksta i budite brzi jer prvih 300 prijavljenih nagrađujemo goodie bagom! Startni broj osigurat ćete na jednostavan način upisom imena i prezimena te e-mail adrese!

U start-paketu pronaći ćete zanimljive i raznolike darove iznenađenja naših sponzora!

Večernjakova biciklijada | Autor : Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zabava za sve generacije

Ovu, već 39. Večernjakovu biciklijadu startamo na Bundeku na jugoistočnom dijelu jezera! Okupljamo se u 10 sati, startamo s vožnjom u 11 sati, a nakon toga čeka nas štimung za pamćenje!

Pripremili smo bogati zabavni sadržaj za vaše mališane, gurmani će uživati u gastroshowu uz podjelu degustacijskih porcija, a zabavni program namijenjen tisućama biciklista, navijača, sportaša, mladih i starih, obitelji i prijatelja odvijat će se na glavnoj pozornici.

Za najbolju glazbu pobrinut će se DJ, a treba spomenuti i plesne, glazbene i akrobatske točke naših gostiju iznenađenja!

Večernjakova biciklijada | Autor : Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Priključite se karavani

Priključite se i vi našoj karavani koju su činile generacije Zagrepčana i tako nastavite tradiciju biciklijade koja je postala puno više od rekreacije. Danas je biciklijada simbol za događaj na kojem se jedna zajednica okuplja, upoznaje i druži. 

Pozovite osobu s kojom želite zaokružiti Večernjakovu biciklijadu i osigurajte svoj startni broj već sada! Prijavite se putem našeg online obrasca u nastavku teksta i pedalirajmo skupa 12.6. na Bundeku!

Fill out my online form.
Sarajevo: Umirovljenici unatoč pandemiji koronavirusa svakodnevno uživaju u partijama šaha
VEČERNJI DOZNAJE
Radnici stariji od 65 zbog novog zakona ostaju bez prava na otpremninu, donosimo detalje
INA Klub volontera
Volontiranje u Hrvatskoj
Deseti im je rođendan otkako su svoje vrijeme nesebično počeli ulagati u dobrobit zajednice