Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još bogatija ponuda

Westgate najavljuje otvorenja pet novih trgovina

westgate
Foto: PR FOTO
24.09.2014.
u 11:30

Trgovački centar Westgate uskoro priprema brojne novosti za posjetitelje. Među najvažnijima su otvorenja novih trgovina koja će uslijediti na proljeće, a koje će upotpuniti ponudu centra u kojemu se nalazi više 240 trgovina sa čak 700 poznatih brendova.

Brendovi Cropp i House, prvenstveno namijenjeni ljubiteljima urbane mode, ponudu će obogatiti sa kvalitetnim i upečatljivim krojevima, među kojima će ljubitelji trendova zasigurno pronaći nešto za sebe.

Veliku trgovinu otvorit će i brend Reserved s muškom, ženskom i dječjom kolekcijom te raznim linijama koje će zadovoljiti sve modne ukuse. Među novim brendovima koji će biti dostupni u Westgateu je i Mojito, čije kolekcije naglašavaju ženstvenost i eleganciju te nude udobnu odjeću u kojoj će se svaka žena dobro osjećati.

Novost stiže i za tinejdžere i to u obliku brenda Sinsaya, a odjeću po ukusu ovdje će pronaći djevojke i mladići koji vole originalan izgled. Uz bogatiju ponudu, posjetitelje očekuje i pregršt dobre zabave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije