Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaintrigirala istražitelje

Vitomira Lončar na policiji zbog pisanja na blogu

Vitomira Lončar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.02.2014.
u 14:25

Povod je za obavijesni razgovor s kazališnom djelatnicom, ravnateljicom Male scene, doznajemo, pisanje na njezinu blogu Slamka spasa na Večernjakovoj blogosferi

Glumica i ravnateljica kazališta Mala Scena Vitomira Lončar završila je na policiji zbog pisanja na svom blogu Slamka spasa na Večernjakovoj blogosferi!

Ugledna kazališna djelatnica odazvala se, naime, na obavijesni razgovor u policiju, o čemu je javnost obavijestila na svom Facebook-profilu. Za Vecernji.hr kratko je potvrdila da su je "plavci" zvali zbog pisanja, no u interesu istrage nije odala o čemu je točno bilo riječi na jednoipolsatnom razgovoru.

No, sigurno jest da Vitomira Lončar nije ni za što optužena, a pretpostavljamo da je svojim čvrstim stavom i pisanjem o aferama na zagrebačkoj kulturnoj sceni i te kako zaintrigirala istražitelje.

>>Vitomira Lončar na blogu: Gradonačelnik Bandić laže

Komentara 15

LE
LeonardS
16:40 19.02.2014.

Izgleda da neke istine ne smiju izači na vidjelo, kao npr. ako u Glasu istre napišeš istinu oni te uredno blokiraju a da je laž mogli su uredno prijaviti i ja bih odgovarao ali kad je istina onda bolje blokirati, inaće u Glasu Istre ne bi smio imati ni svoj stav, zato podržavam gospođu Lončar i bilo koga tko piše istinu

BO
Boriso
15:34 19.02.2014.

Živahna je ova naša kulturna scena, svi se međusobno mrze i tužakaju.

NI
niks100
15:57 19.02.2014.

Ne samo one sto pisu vec i one koji pomisle da pocnu pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije