Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u gradu

U Dubravu u Milky Whey na zdrave i ukusne palačinke, cijene od 12 do 17 kuna

palaćinke
Foto: Anto Magzan/PISELL
1/3
10.06.2014.
u 08:30

Vlasnik Ivan Milković kaže da je oduvijek volio jesti palačinke, a sportašima nudi posebne, proteinske da nadoknade izgubljenu energiju

Za ljubitelje slastica i zdravih obroka nova palačinkarnica Milky Whey u Dankovečkoj u Dubravi prava je adresa.

Slane i slatke palačinke, voćne salate i prirodni sokovi dio su ponude vlasnika Ivana Milkovića (25).

Palačinke sam oduvijek volio, a palačinkarnicu sam otvorio nekoliko mjeseci nakon završetka studija – kaže Milković, čiji se lokal ističe i neobičnim uređenjem.

Stolovi su od obojenih drvenih paleta, slike vise sa stropa, a tu je i portret njegove nećakinje Rite kao “zaštitnog lica”.

– Ljudi su oduševljeni, a i ja sam zadovoljan i financijski – kaže. Cijene palačinki su od 12 kuna za obične do 17 kuna za proteinske, za sportaše.

Kajgana i palačinke bez jaja na radionici zdravog kuhanja

Komentara 5

MA
malleus1
13:05 10.06.2014.

ime je vrlo originalno, a opet i nije! dakle - "milky" jer se vlasnik preziva Milković, a "whey" zbog poznatog whey proteina koji ide u zdrave palačinke. Bio sam,probao, odlične su. Vrlo ukusne, ne debljaju, što je djevojkama posebno važno:)

Avatar fijolica
fijolica
12:41 10.06.2014.

Svaka čast palačinkarnici, ali zar je naš jezik zaista tako siromašan da se nije moglo smisliti neko zgodno ime na hrvatskom? I da je to samo jedan primjer, ne bih ništa rekla! Na taj način zaista osiromašujemo svoj vlastiti jezik, koji je isto dio našeg identiteta. Zašto, zašto???

PA
pashko44
10:50 10.06.2014.

"Whey"? Stvarno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije