Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRINE

Staklo s reflektora palo u bazen: 'Srećom, nije pogodilo nikoga, moglo je ubiti dijete'

Zagreb: Bazen Utrine
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
05.05.2022.
u 10:07

Nešto se dogodilo i to staklo je palo. Djeca su prišla trenerima i rekla da je nešto palo. Svaki trener na svome je mjestu i mi to nismo vidjeli, rekli su iz plivačkog kluba.

Dio stakla s reflektora u bazenu u zagrebačkim Utrinama odvojio se u srijedu za vrijeme treninga i pao u plivački stazu. U bazenu su se u tom trenutku nalazila djeca.

– Djeca su plivala svoju turu u stazi kad je u bazen pao komad stakla s reflektora. Staklo, srećom, nije pogodilo nikoga, ali da je s te visine palo na neko dijete, moglo ga je ubiti – ispričao je za 24 sata čitatelj čije je dijete bilo u bazenu kad je staklo palo.

Dodao je kako ne zna ima li danas treninga ili nema.

– Nitko nas ni o čemu nije obavijestio. Ne znam ni jesu li pregledali te lampe. Nije mi bilo svejedno jučer, nemam osjećaj da je sto posto sigurno za treninge. Ne ljuti me što se dogodilo, nesreće se događaju, ali me ljuti ako nitko ne reagira – rekao je.

Zagrebački plivački klub, koji na Utrinama ima treninge, potvrdio je incident.

– Nešto se dogodilo i to staklo je palo. Djeca su prišla trenerima i rekla im da je nešto palo. Svaki trener na svome je mjestu i mi to nismo vidjeli. Djeca su se razgibavala, neka su bila na tribini i onda su došla i rekla jednoj od trenerica da je to palo pa je ona informaciju prenijela dalje – potvrdili su za 24 sata.

VIDEO Žestoka tučnjava na Glavnom kolodvoru u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije