Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVLJEN ŽUTI ALARM

VIDEO Snažno nevrijeme zahvatilo okolicu Zagreba: Padala jaka tuča

Foto: čitateljica Večernjeg lista
1/6
01.05.2022.
u 18:39

Državni hidrometeorološki zavod je za danas u većem dijelu zemlje najavio 'potencijalno opasno vrijeme' te žuti alarm

Nakon relativno sunčanog i toplog vikenda, danas je u poslijepodnevnim satima u okolici Zagreba krenulo nevrijeme, a na dijelovima je pala i tuča.  Tuča je zabilježena u kod Zaprešića te kod Zaboka. U međuvremenu je tuča prestala, no na tim područjima i dalje pada snažan pljusak. 

Snažniji pljusak padao je i na autocesti A1 kod Bosiljeva

HAK je upozorio vozače da prilagode brzinu vožnje uvjetima na cesti. 

- Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju prometa. Vozače pozivamo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama. Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između čvora BOSILJEVO II i naplate LUČKO - piše. 

Državni hidrometeorološki zavod je za danas u većem dijelu zemlje najavio 'potencijalno opasno vrijeme' te žuti alarm, a do kraja dana su mogući pljuskovi i grmljavina na sjevernom Jadranu te u unutrašnjosti. 

- U Dalmaciji pretežno ili djelomice sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, na Jadranu i jugoistočni i jugozapadni, navečer na sjevernom dijelu bura u jačanju - najavljuje DHMZ.  

>> VIDEO Na Međunarodni praznik rada održan marš pod sloganom Za Hrvatsku zadovoljnih radnika

Komentara 1

DO
DobarDomoljub
19:06 01.05.2022.

Zasto mora baš nas pogoditi sve slabo? Požari, poplave, suše, potresi, tuča, klizista, vjetar, katastrofa od gospodarstva, ekonomije, domoljubi bjeze na zapad.... a ma zašto ove nesreće ne udare Sloveniju?! Gospa Medjugorsku, pomogni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije