Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na temu napate pakringa

Radnička fronta održala performans ispred Gradske uprave: 'Mjere štednje su apsurdne'

Zagreb: Performans i konferencija Radničke fronte ispred Gradskog poglavarstva
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
15.08.2021.
u 17:53

Parking se opet počinje naplaćivati od sutra

Radnička fronta je danas ispred Gradskog poglavarstva održala performans i press konferenciju na temu ukidanja besplatnog parkiranja ispred zdravstvenih ustanova koje je na snazi od sutra.

- Ono što nas je navelo na to jer ono što je gradonačelnik Tomislav Tomašević rekao da se ne može utvrditi je li onaj tko koristi besplatni parking oko bolnica i pacijent te iste. Međutim, postoje takve parking validacije oko, primjerice, kina i šoping centara - rekao je David Bilić, koordinator zagrebačke organizacije, dodajući kako je zato s kolegicom demonstrirao kako bi se to moglo regulirati uz pomoć potvrda za parking koje će se dobivati tako da se dokaže tko je stigao na pretrage, liječenje i slično te izbjeći one koji bi zlonamjerno iskoristili mjeru.

Tako su ukazali, tvrde, na apsurdnost ukidanja besplatnog parkinga i mjera štednji nauštrb onih najranjivijih skupina.

- Kao to smo demonstrirali, može se lako utvrditi tko je pacijent, a tko nije i omogućiti im na taj način besplatno parkiranje oko bolnica - ističe Bilić.

Komentara 6

Avatar Tata1208
Tata1208
18:05 15.08.2021.

Naravno, dok na katolički blagdan civilizirani ljudi svetkuju, b.daletine "perforiraju". Ništ novo kod ljubitelja jednonogog bravara.

DU
Deleted user
19:16 15.08.2021.

Kako se kalio čelik ? Idemo , čekić u ruke . I srpove . Pomozite radničkoj klasi.. Naprijeeeed.

NE
Neutralac
20:35 16.08.2021.

Cini se da jos ima naivaca koji ovima vjeruju... pa dobro, sjeverna Koreja ih ceka rasirenih ruku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije