Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već dva mjeseca

Ogradio pločnik pa klinci moraju cestom

03.06.2018.
u 07:00

– Od Grada sam dobio odgovor da su komunalni redari bili na terenu i da je sve u redu – čudio se jučer Klasić.

Do vrtića i škole – po cesti. I tako već dva mjeseca jer je pločnik na križanju Domobranske i Kuniščaka ograđen. Gradi se zgrada, a privatni je investitor od Gradskog ureda za prostorno uređenje dobio dozvolu da zauzme prostor za pješake, što nikako, istaknuo je jučer HSLS-ov Darko Klasić, nije u redu.

– Na ovom mjesto nalazilo se do prije tri godine jedino reciklažno dvorište na području Črnomerca. Grad je donio odluku da se ono premjesti, ali do danas nije napravljeno novo – objasnio je potpredsjednik zagrebačkog HSLS-a i skupštinski zastupnik Klasić, koji je o svemu tome pitao gradonačelnika Milana Bandića na prošloj sjednici gradskog parlamenta. On mu je obećao rješavanje problema ako se utvrdi da je pločnik ograđen bez dozvole, a kretanje za pješake opasno.

– Od Grada sam dobio odgovor da su komunalni redari bili na terenu i da je sve u redu – čudio se jučer Klasić.

Komentara 4

Avatar maxist
maxist
09:54 03.06.2018.

Kadija tuži-kadija sudi !?!?? Gradu je ok da seuzurpira neophodan javni prostor da bi privatni graditelji bili komotni !!!' Najgori primjer je blok Kurelčeva- Vlaška gdje je PRIVATNI investitor dobio na poklon cijele ulice za gradnju objekta, Bandić izigrao građaneane za javnu garažu a na kraju pretvorio svu okolicu u dvorište privatnika !!! TO je vrhunski bezobrazluk i laž gradskog vlastodršca- Pinokia bandića..........gumno za "prijatelja"

2X
2Xgeneral
08:54 04.06.2018.

bosansko hercegovačka posla u belom zagrebu. nažalost tonemo.

DU
Deleted user
08:52 04.06.2018.

Pa nije to jedino ograđeno mjesto u gradu koje otežava kretanje ljudi ... pogledajte, recimo, Bandićev projekt preko puta Avenu Malla ... stoji ograđen i stoji i stoji ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije