Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna izjava ili novi marketinški trik?

Na Vrbanima osvanuo veliki plakat s ljubavnom porukom

29.12.2014., Zagreb - U naselju Vrbani, doticni Stevan zakupio je oglasni prostor jumbo plakata kako bi javno iskazao svoju ljubav prema Meliti. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
30.12.2014.
u 10:15

Građani koji žele koristiti veleplakat za slanje svoje poruke nekome Zagreb plakatu se jave jednom godišnje ili čak i rjeđe

Veleplakat kao sredstvo izražavanja ljubavi. Dosjetio se toga Stevan koji je za Melitu unajmio plakat na Vrbanima. Poruka "Melita, volim te najviše na svetu..." zaintrigirala je građane kada je postavljena, a iz Zagreb plakata poručuju da je zaista riječ o rijetkoj situaciji.

– Građani koji žele koristiti veleplakat za slanje svoje poruke nekome, jave nam se jednom godišnje ili čak i rjeđe – objašnjavaju u Zagreb plakatu te napominju da je osoba koja je unajmila plakat na Vrbanima htjela ostati anonimna. Ipak, uvijek je moguće da je riječ o još jednom marketinškom triku.

Također, objašnjavaju i da procedura zakupa plakata nije komplicirana. Građani se mogu javiti na službeni mail Zagreb plakata. U njemu je potrebno navesti koju vrstu plakata žele unajmiti te na kojoj lokaciji, o čemu ovisi i cijena.

– Ako tražena lokacija nije slobodna, ponudimo neku drugu pa građani mogu birati – kažu u prodaji Zagreb plakata.

Najpopularniji, standardni veleplakati postavljaju se na minimalno 14 dana. Najviše treba platiti za osvijetljeni plakat na atraktivnoj lokaciji – 1800 kuna, dok neosvijetljeni stoji 1500 kuna. Slabije vidljive lokacije donose i niže cijene – 1530 kuna za osvijetljeni i 1275 za neosvijetljeni.

Jeftinija verzija oglašavanja je tzv. street light na stupovima, a skuplji su pak ostakljeni plakati te oni na tramvajskim i autobusnim stanicama. A tko su Melita i Stevan i dalje ostaje pitanje, no sigurno je da se plakat referira i na srpski film "Volim te najviše na svetu" iz 2003. godine.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:08 30.12.2014.

Stevane, za koga si glasao?

SO
sojko1
11:34 30.12.2014.

ako je pisao na materinjem jeziku u tuđoj zemlji mogao je koristit i materinje pismo - ćirilicu, pa da provokacija bude potpuna

BA
balance
11:25 30.12.2014.

Aaaaa to se Vojislav obraća Vesni!!😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije