Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gornja Dubrava

Dankovečka ulica je za vikend zatvorena, autobusi i auti voze obilazno

ZET
Foto: PROMO
10.07.2020.
u 14:45

Linije  208, 209 i 210 tako će sutra i prekosutra prometovati djelomično izmijenjenim trasama.

Proteklih tjedana u Gornjoj Dubravi se provode brojni radovi. Nakon ulice Križnog puta i Koledinečke ovog se vikenda zatvara i Dankovečka ulica, što će utjecati na lokalni autobusni promet. Linije  208, 209 i 210 tako će sutra i prekosutra prometovati djelomično izmijenjenim trasama.

Linije 208 i 209 tako će iz Dubrave voziti redovnim trasama do raskrižja Ulice Dubrava i Grižanske ulice a zatim skrenuti u Grižanska ulica do Ulice Rudolfa Kolaka, nakon čega će nastaviti dalje do Sunekove i uobičajenim trasama do odredišta. Po povratku prema terminalu Dubrava prometovat će se redovnim trasama do rotora Dankovečka/Rudolfa Kolaka i zatim ponovno skretati u Grižansku i Aveniju Dubrava prema okretištu.

Linija 210 vozit će pak od Dubrave redovnom trasom do raskrižja Ulice Mate Lovraka i Ulice Vinka Žganeca, zatim nastaviti Ulica Vinka Žganeca do Ulica Klin prema Čulinečkoj cesti i dalje uobičajenom trasom do odredišta. U povratku će voziti iz Novi Retkoveca  redovnom trasom do raskrižja Čulinečke ulice i Ulice Dubrava – (ravno) Ulica Klin – (lijevo) Ulica Vinka Žganeca – (ravno) Ulica Mate Lovraka – (desno) Dankovečka – i dalje uobičajenom trasom do odredišta.

Što se tiče vožnje automobila, obilazak je sljedećom rutom: Dankovečka ulica - južna strana Tržnice Dubrava - istočna strana Tržnice Dubrava - Koledinečka ulica - ulica Klin - ulica Vinka Žganeca - ulica Mate Lovraka - Dankovečka ulica i obratno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije