Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ON PODRŽAVA BANDIĆA

Ćiro tužio radio jer je emitirao skeč u kojem podržava Ferdeljija

'03.05.2013., SRC Zapresic, Zapresic - MAXtv 1. HNL, 30. kolo, NK Inter Zapresic - NK Zagreb. Miroslav Ciro Blazevic. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/PIXSELL
14.05.2013.
u 10:14

Ćiro, koji se inače zna zabaviti na vlastiti račun, nije mogao tolerirati šalu koja se odnosila na izbor budućeg gradonačelnika

Miroslav Blažević angažirao je odvjetnika Tihomira Rubešu i podigao tužbu protiv Radio Antene koja je emitirala skeč u kojem Ćiro navodno podupire Vladimira Ferdeljija kao kandidata za gradonačelnika grada Zagreba.

U spomenutom skeču imitator oponaša Ćirin glas. Zagrebov trener prije nekoliko dana zatražio je ispriku od Radio Sljemena koji je prvi emitirao spomenuti skeč. Na Radio Sljemenu odmah su reagirali, no nakon što je isti spot emitirala i Antena, Ćiro je potpuno izgubio živce. Jučer je uoči treninga, vidno uzrujan, odjurio na sastanak s odvjetnikom.

– Pa to nije normalno. Kakav Ferdelji?! Pa zna se da ja podržavam kandidaturu Milana Bandića – kazao je Ćiro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije