Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okretište Dubec

Četirii autobusne linije sutra ujutro ne prometuju, pogledajte ostale izmjene

ZET autobus
Foto: Reuters/Ilustracija
1/3
03.07.2020.
u 16:00

Iz ZET-a naglašavaju da tramvajska stajališta Most mladosti neće biti u funkciji od ponedjeljka, 6. srpnja do 25. rujna zbog radova na sanaciji južnog vijadukta tog mosta.

Zbog radova diljem grada došlo je do određenih izmjena u autobusnom i tramvajskom prometu, pa tako autobusne linije 264, 271, 272 i 273 sutra od 7 do 14 sati neće prometovati zbog radova na Soblinečkoj ulici kod „NTL-a“ i Prepuštovečkoj ulici kod „ciglane“. Autobusna linija 270 prometovat će, pak, prema planiranom voznom redu, ali djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera: Dubec – Soblinečka – Lička – Kumrovečka – Prepuštovečka – dalje uobičajenom trasom do odredišta.

Zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet Ulice Lučko, autobusna linija 112 će od ponedjeljka u 8 do sljedećeg dana do 20 sati voziti djelomično izmijenjenom trasom: Savski most - redovnom trasom do raskrižja Puškarićeve ulice i Ulice Lučko – (ravno) Puškarićeva ulica – (lijevo) Dolenica ulica – (lijevo) Hrvatskoselska ulica – (desno) Puškarićeva ulica – i dalje uobičajenom trasom do odredišta. Dolazi do promjena i na trasi linije 218 koja ide s Glavnog kolodvora na Savicu, pa će od ponedjeljka u 7 sati, do petka u 15 sati zbog uređenja nogostupa u Lastovskoj ulici autobusno stajalište Kruge u smjeru istoka, na trasi linije 218 Glavni kolodvor - Savica - Kruge biti izmješteno 150 metara istočnije.

Iz ZET-a naglašavaju da tramvajska stajališta Most mladosti neće biti u funkciji od ponedjeljka, 6. srpnja do 25. rujna zbog radova na sanaciji južnog vijadukta tog mosta. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije