Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična krađa

Na lokalnoj cesti otuđena dva prometna znaka

radovi,prometni znak
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
30.06.2020.
u 09:14

Riječ je o prometnoj signalizaciji koja označava radove na cesti, a koja je u vlasništvu građevinskog poduzeća s područja Požege.

Iz Policijske uprave požeško-slavonske izvijestili su o neobičnoj krađi nedaleko od Pleternice.

Naime, u razdoblju od 6. do 29. lipnja ove godine na lokalnoj cesti kod mjesta Blacko nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je dva prometna znaka i više komada oznaka. Riječ je o prometnoj signalizaciji koja označava radove na cesti, a koja je u vlasništvu građevinskog poduzeća s područja Požege.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela uništenja, oštećenja ili zlouporabe znakova za opasnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije