Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od sutra

Produljuje se valjanost pokaza za vlak, javite se u najbližu ZET poslovnicu

Novi vlakovi
Foto: HŽ PP
30.06.2020.
u 12:51

Oni s godišnjim kuponima ZET-HŽ ostvaruju pravo na produljenje valjanosti razmjerno broju dana obustave prijevoza.

Oni koji su imali valjani mjesečni kupon ZET-HŽ u travnju, a nisu ga mogli koristiti za vrijeme obustave javnog prijevoza zbog epidemije koronavirusa, moći će produljiti negovu valjanost počevši od srijede, 1. srpnja, poručuju iz ZET-a. Pokazi će se produljiti razmjerno broju dana obustave, a kako bi ostvarili navedeno produljenje, korisnici se trebaju javiti na bilo koje prodajno mjesto ZET-a gdje će im se izdati odgovarajuća potvrda.


- Oni s godišnjim kuponima ZET-HŽ ostvaruju pravo na produljenje valjanosti razmjerno broju dana obustave prijevoza. Korisnici godišnjih kupona na Pretplatnoj karti obavezni su u mjesecu isteka, a najkasnije do dana isteka godišnjeg kupona osobno se javiti na bilo koje prodajno mjesto ZET-a, gdje će im se produljiti valjanost kupona izdavanjem odgovarajuće potvrde. Godišnji kupon na Pretplatnoj karti bit će produljen od dana prestanka valjanosti aktivnog godišnjeg kupona, razmjerno broju dana obustave prijevoza -kažu u ZET-u i dodaju da je prilikom preuzimanja potvrde potrebno priložiti ZET pretplatnu kartu i pripadajuću HŽ markicu. Napominju i da nije moguće umjesto produljenja dobiti povrat novca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije