Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPUCALA GA U GLAVU

Žrtvu čeka dugogodišnji zatvor zbog ubojstva svoga silovatelja

Ilustracija
Foto: Getty Images
19.12.2019.
u 18:18

Kizer je za Washington Post ispričala kako su se upoznali na stranici za prostituciju koja je kasnije zatvorena zbog olakšavanja trgovine ljudima.

Prava drama oko ubojstva silovatelja odvija se u američkom Wisconsinu. Tinejdžerka tada stara 16 godina Chrystul Kizer upoznala je Randyja Volara preko interneta 2016. godine, a prema njenim navodima nakon što ju je nadrogirao i krenuo silovati, upucala ga je u glavu, zapalila njegovo tijelo i pobjegla s mjesta ubojstva u njegovom BMW-u. Na koncu je Kizer priznala što je učinila, a Volar je četiri mjeseca optužen za uznemiravanje djece.

Odvjetnik sada 19-godišnje djevojke pokušava iskoristiti državni zakon koji dopušta da žrtve trgovanja ljudima budu oslobođene određene optužbe, ako se dokaže da su to učinile zbog trgovine ljudima, ali sudac je presudio da se u ovom slučaju ne radi o tome i djevojku sada čeka optužba za  ubojstvo prvog stupnja, prenosi Metro.

Kizer je za Washington Post ispričala kako su se upoznali na stranici za prostituciju koja je kasnije zatvorena zbog olakšavanja trgovine ljudima. Kako su Volarovi zahtjevi postajali sve ekstremniji, pokušala se distancirati od njega, a i njena veza s tadašnjim dečkom Delaneom Nelsonom postajala je sve ozbiljnija. Volaru je to pak zasmetalo pa se naljutio na djevojku.

- Počeo mi je prijetiti. Rekao mi je da će me ubiti ako prekinem ovaj odnos s njime - ispričala je Kizer koja je od dečka Nelsona tada dobila pištolj da se može obraniti.

Međutim, jedne večeri kada se Kizer posvadila s Nelsonom, otišla je do Volara s kojim je gledala film. U jednom trenu muškarac joj je dao drogu i počela se osjećati čudno. Rekla mu je da želi prekinuti sve odnose s njim i promijeniti se, a on je tada nasrnuo na nju. Kad se uspjela oteti, uzela je pištolj i upucala ga u glavu dva puta.

- Ne sjeća se da sam otišla po pištolj ili gurnula njegovo tijelo u plamen - rekla je.

Kizer sada čeka suđenje, ali će uložiti žalbu na presudu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:15 19.12.2019.

znači... u igri je bila prostitucija... momak je mislio malo probati prostitutku, nije ubacio novac u automat...pa ga upucala.. dvaput.. i zapalila tijelo... i na kraju je ona (prostitutka) optužila mrtvaca za silovanje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije