Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nosio masku

Zločin koji je zgrozio javnost: Što je ubojica pisao u oproštajnim porukama?

29.03.2023.
u 14:17

Jutro nakon zločina, ispred kuće u Vinkovcima parkiran je Mercedes. Na vratima automobila, s vozačeve strane, vidljiva je rupa koja nalikuje na rupu od metka.

Policija pokušava rasvijetliti slučaj strašnog zločina u Vinkovcima koji je potresao javnost. Naime, mladić je jučer navečer u Vinkovcima ubio svog oca, poznatog vinkovačkog poduzetnika A.P. Nakon toga, razmijenio je navodno pucnjeve s policijom, a potom je pobjegao i počinio samoubojstvo. Pojavile su se i oproštajne poruke mladića u kojima kaže da je popio Xanax, da ne može dalje, da je imao težak život i da je razvio neku vrstu traumatskog poremećaja. Poručio je prijateljima da se čuvaju... Planirao je ubiti i više osoba.

Internetom kruži snimka na kojoj se navodno čuje mladić iz Vinkovaca. Video koji je navodno poslao prijateljima brutalan je i potresan. Na videu se čuje glas mladića koji sjedi u automobilu, snima oružja koje ima uz sebe i najavljuje što će učiniti. Spominju se i maska, rukavice i pištolj, ali i alkohol i tablete za smirenje.

"Ne radim ja to bez razloga, ne radim ja to zato što sam š...., što sam loša osoba, vjerujte mi ja sam obrnuto od toga...", citat je kojim počinje dio kojeg je snimio ubojica prije počinjenog zločina.

Podsjetimo, policija je dojavu o pucnjavi zaprimila oko 22:40 u ponedjeljak. Na mjestu događaja zatekli su tijelo ubijenog muškarca, a ubrzo potom na drugoj su lokaciji pronašli i tijelo napadača. Iz policije se za sada nisu oglašavali s detaljima ovoga tragičnog događaja, ali navodno je ubijeni A.P., otac triju sinova, koji je Vinkovčanima poznat i kao vlasnik tvrtke koja je godinama dobro poslovala. Njega je ubio njegov najmlađi sin.

 Jutro nakon zločina, ispred kuće u Vinkovcima parkiran je Mercedes. Na vratima automobila, s vozačeve strane, vidljiva je rupa koja nalikuje na rupu od metka. 

1/12

 

Komentara 6

Avatar Dragovit
Dragovit
10:29 30.03.2023.

Prigodna maska mora se priznati. U trendu bi se reklo.

IV
Ivan2304
19:50 29.03.2023.

Na kojem internetu kruži snimka? Ja je još nisam vidio.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
11:45 30.03.2023.

Dajte snimku kako bi bili ispravno obaviješteni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije