Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nosio masku
Povratak na članak

Zločin koji je zgrozio javnost: Što je ubojica pisao u oproštajnim porukama?

Jutro nakon zločina, ispred kuće u Vinkovcima parkiran je Mercedes. Na vratima automobila, s vozačeve strane, vidljiva je rupa koja nalikuje na rupu od metka.

Komentari 6

Avatar Dragovit
Dragovit
10:29 30.03.2023.

Prigodna maska mora se priznati. U trendu bi se reklo.

VL
IV
Ivan2304
19:50 29.03.2023.

Na kojem internetu kruži snimka? Ja je još nisam vidio.

VL
Avatar Heisenberg
Heisenberg
11:45 30.03.2023.

Dajte snimku kako bi bili ispravno obaviješteni.

VL
DU
Deleted user
19:37 29.03.2023.

Taj kapitalizam donio nam je samo zlo. Veličanje materijalnog uspjeha zahtijeva puni angažman i čovjek nema vremena za obitelj, kasnije bude prekasno. Čim vidiš Mercedes pred kućom znaš ta u toj obitelji nema sreće i skladnih odnosa

VL
Avatar patkovic
patkovic
18:23 29.03.2023.

"ubrzo potom na drugoj su lokaciji pronašli i tijelo napadača" ili "Osumnjičeni nastavlja s ispaljivanjem hitaca prema policijskim službenicima, koji su u tom trenutku zbog zaštite vlastitih života uporabili vatreno oružje prema njemu nakon što je na to upozoren sukladno zakonskim odredbama. Potom ulazi u rijeku, ponovno izražavajući namjeru da će počiniti samoubojstvo te nastavlja ispaljivati hice prema policijskim službenicima, zbog čega oni ponovno uzvraćaju uporabom vatrenog oružja. Nakon prestanka razmjene hitaca između osumnjičenika i policijskih službenika, policijski službenici uočavaju tijelo osobe kako pluta u rijeci." prije bi rekao da je istina ovo drugo

VL
RE
realisticki
14:54 29.03.2023.

Od kuda baš u Vinkovcima u zadnje vrijeme loše vijesti, gdje su sve fini i sposobni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.