Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga je u tijeku

Cure detalji zločina u Vinkovcima: Uz oca, mladić je planirao ubiti i druge osobe?

Ubojstvo u Vinkovcima
Foto: Branimri Bradarić
1/4
29.03.2023.
u 13:22

Građani s kojima smo ranije razgovarali prenijeli su nam da se noćas pucnjava u Vinkovcima čula u najmanje dva gradska kvarta. Čak se mogu čuti i informacije o tome da je prije samoubojstva bilo i pucnjave izmijenjene s policijom, što za sada nije potvrđeno.

Vinkovačka policija dobila je sinoć dojavu o pucnjavi u gradu. Na mjestu događaja zatekli su tijelo ubijenog muškarca, a ubrzo potom na drugoj su lokaciji pronašli i tijelo napadača. Iz policije se za sada nisu oglašavali s detaljima ovoga tragičnog događaja, ali navodno je ubijeni A.P., otac triju sinova, koji je Vinkovčanima poznat i kao vlasnik tvrtke koja je godinama dobro poslovala. Njega je ubio njegov najmlađi sin. Riječ je o slučaju koji je pogodio građane Vinkovaca, a obitelj zavio u crno. Što je dovelo do zločina, ne zna se. Glasnogovornik policije najavio je da bi uskoro trebali dati izjavu za novinare.

Ispred kuće je puno krim policije, ograđen je i Mercedes koji ima rupu od metaka. Navodno je bilo i razmjene vatre s policijom.

Javili su se građani koji su kazali da je 22-godišnjak imao problema, spominje se da je bio u komuni, no za to nema nikakve službene potvrde. Navodno su se pojavile i oproštajne poruke mladića u kojima kaže da je popio Xanax, da ne može dalje, da je imao težak život i da je razvio neku vrstu traumatskog poremećaja. Poručio je prijateljima da se čuvaju... Planirao je ubiti više osoba. Zasad o tome nema nikakve službene potvrde. 

Građani s kojima smo ranije razgovarali prenijeli su nam da se noćas pucnjava u Vinkovcima čula u najmanje dva gradska kvarta. Kasnije se doznaje kako je ubojica na drugom mjestu, tijekom bijega pucao na policiju. Došlo je do razmjene vatre, a istraga će pokazati je li počinio samoubojstvo ili je pak stradao u pucnjavi s policijom.

Zna se kako je za ovaj slučaj bila angažirana i interventna policija pod punom opremom. 

Ubojstvo u Vinkovcima
1/12
Ključne riječi

Komentara 6

AD
Adrijana970
15:05 29.03.2023.

Nitko ne zna šta se događa unutar 4 zida kod jedne obitelji.

JO
jono
17:10 29.03.2023.

Pre ostaloj obitelji sućut ja imam tri ćerke i sad sam još sretniji

VK
vk52
15:40 29.03.2023.

Sa 18 god. je postao punoljetan,ko mu je branio da napusti roditeljski dom i uzme svoj zivot u svoje ruke.Pa ne bi imao traume? ali sladji mu je tatin krov nad glavom i mamina puna serpa, ne kostaju nista. Zato ga je i ubio malo mu je davao ili previse?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije