Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALE BEZ PRAVA

Žene na udaru radikalnih konzervativaca: Pravo na pobačaj za neke je uvod u obračun sa ženskim pravima

02.07.2022.
u 19:00

Oni koji se zalažu za kriminalizaciju pobačaja i sjede u državnim tijelima rade protiv interesa većine

Komentara 22

Avatar Zavratnica
Zavratnica
19:22 02.07.2022.

Paušalni podnaslov. Kako rade protiv interesa većine, ako su vjernici većina u Hrvatskoj, a sve vjere su protiv pobačaja? Ne postoji pravo na pobačaj, kao što ne postoji niti pravo na ubojstvo.

PA
pan-am
19:38 02.07.2022.

Nisu žene na udaru ,već su na udaru zakoni . Radikalni konzervativci,pa to su ljudi koji se bore za život nerođenog djeteta .Ako su oni radikalni konzervativci ,onda su ovi drugi radikalni ubojice. Žena silovana ,naravno nikome ne želim to nedaj Bože nikome zlo je to ,ali žar ćeš zlo zlom uzvraćati ,čekaj ti meni ubiješ nekog ja moram tebi isto ,pa zar to nije vraćanje u srednji vijek . POBAČAJ JE UBOJSTVO !!!!

LE
LenardHr
19:22 02.07.2022.

Ubiti nerodjeno dijete nije zensko pravo. Ubiti drugo ljudsko bice nije nicije pravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?