Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJERAO

Želio da se poštuje socijalna distanca, no policiji se nije svidjela njegova metoda: 'Nije bilo drugog načina'

Aachen
Pixabay
19.10.2020.
u 15:25

Muškarac je rekao policiji kako nije bilo drugog načina da pokaže drugima da se pridržavaju mjera koje su na snazi u svrhu suzbijanja širenja koronavirusa.

Sedamdesetjednogodišnji Nijemac malo je preozbiljno shvatio pravilo o fizičkom razmaku pa je prskao prolaznike sprejem za samoobranu na bazi papra, priopćila je njemačka policija u ponedjeljak.

Prvo je posprejao skupinu džogera, a zatim dva biciklista u zapadnome grade Aachenu, navodi se u policijskom priopćenju i dodaje da su napadi izvršeni "bez upozorenja".

Biciklisti, oženjeni par u dobi od 51 i 49 godina, uspjeli su izbjeći sprej i stali su kako bi pozvali policiju.

Muškarac je rekao policiji kako nije bilo drugog načina da pokaže drugima da se pridržavaju mjera koje su na snazi u svrhu suzbijanja širenja koronavirusa.

Optužen je za nanošenje teških ozljeda i opasno ometanje prometa.

Aachen je jedan od glavnih urbanih centara u Njemačkoj koji je trenutačno svrstan u područja visokog rizika zbog velike stope zaraze.

VIDEO: Krunoslav Capak objasnio kada bi se maske trebale nositi i na otvorenom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije