Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavljene sve provjere

Zagrebačka zračna luka bez oštećenja: 'Promet je nastavljen prema redu letenja'

Zračna luka Franjo Tuđman
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/9
28.12.2020.
u 08:27

Sve dežurne službe Zračne luke Franjo Tuđman reagirale u skladu s procedurama vodeći računa da su sigurnost i zaštita putnika prioriteti

Nema oštećenja u zagrebačkoj zračnoj luci i promet je u 6,55 sati nastavljen po redu letenja, izvijestili su u ponedjeljak ujutro iz Zračne luke Franjo Tuđman, nakon potresa koji se jutros snažno osjetio u Zagrebu i okolici.

"Danas ujutro, u ovim nenadanim okolnostima, sve dežurne službe Zračne luke Franjo Tuđman reagirale u skladu s procedurama, u uvjetima potresa, vodeći računa da su sigurnost i zaštita putnika prioriteti.

VIDEO Potres jakosti 5 pogodio je u ponedjeljak ujutro sjeverozapadni dio Hrvatske

Naknadnom inspekcijom i kontrolom zgrade utvrđeno je da nema oštećenja u samoj zgradi niti na uzletno-sletnoj stazi, ni na ostalim manevarskim površinama. Nakon uspostave operativnih sustava, promet je nastavljen u 06.55 sati, prema redu letenja", izvijestili su iz Zračne luke.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EtTore
EtTore
14:22 28.12.2020.

Pocela sezona!

SI
sisavac
08:39 28.12.2020.

a potres se osjeti i u avionu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije