Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrana tradicije

Zagrebačka HVIDR-a poziva članove da izađu na izbore i glasuju za Grabar-Kitarović

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.01.2020.
u 23:08

Sve su to vrijednosti o kojima je, ocijenili su, naša aktualna predsjednica za vrijeme trajanja svog mandata brinula, a pritom nije zanemarila obitelj, domoljublje i ono što je nama najsvetije - zaštitila je dignitet i prava hrvatskih branitelja, poručili su

Zagrebačka HVIDR-a pozvala je svoje članove da u što većem broju u nedjelju izađu na izbore i daju glas aktualnoj predsjednici i kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar-Kitarović radi nastavka daljnje uspješne suradnje na skrbi o pravima i dostojanstvu hrvatskih ratnih vojnih invalida i članovima njihovih obitelji.

Zajednica udruga i članova HVIDR-a grada Zagreba u priopćenju za javnost u četvrtak im je poručila neka se tog dana, više nego ikad, prisjete vremena kada su dali svoje zdravlje i dijelove tijela za samostalnu i suverenu Domovinu koju Zoran Milanović naziva "slučajnom državom", što nas, navodi se, iz njegovih usta ne treba ni čuditi s obzirom na to da je upravo stranka iz koje je spomenuti kandidat nastao glasovala 25. lipnja 1991. godine protiv odluke o suverenosti i samostalnosti Hrvatske.

"Neka se sjete, također, razdoblja u kojem su naša prava i dostojanstvo gaženi te smo, stjerani u kut, bili prisiljeni tražiti ih na Markovom trgu, a tadašnji premijer, spomenuti Milanović, poslao je na nas specijalnu policiju, želeći nas pritom u očima javnosti prikazati kao neprijatelje zemlje koju smo stvorili. Katolička crkva i svećenici stali su u našu zaštitu jer su bili svjesni da se njegovim postupcima ruše sve vrijednosti za koje smo se borili – vjerske, moralne i tradicionalne", stoji u priopćenju zagrebačke HVIDR-e.

1/33

Sve su to vrijednosti o kojima je, ocijenili su, naša aktualna predsjednica za vrijeme trajanja svog mandata brinula, a pritom nije zanemarila obitelj, domoljublje i ono što je nama najsvetije - zaštitila je dignitet i prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji te promicanje vrijednosti Domovinskog rata. 

"Stoga vas, još jednom pozivamo da izađete na izbore 5. siječnja te date svoj glas predsjednici koja je hrvatskom narodu vratila nacionalni ponos i ugled u svijetu, a nama dozvolila da ostanemo Domovini vjerni", priopćila je Zajednica udruga i članova HVIDR-e grada Zagreba.

>> Pogledajte video: Sukob Milanovića i Madžara

 

Komentara 10

ŽA
žalosnababanarikača
23:52 02.01.2020.

Đakić me zove i savjetuje, taj trovač, moralna nula, misli da smo svi branitelji željni da nas predstavlja netko tko nema intelektualnu razinu za takvu funkciju koja bi trebala imati u predstavljanju naše države. Jadno!

UV
uvijekžedan
00:03 03.01.2020.

Kad vidiš Đakića odmah ti dođe da zaokružiš Milanovića koliko god ga ne volio

FA
fajlpz
23:29 02.01.2020.

Kad vidm Đakija znam da je Hrvatska slučajna država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije