Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUZEJ AREOPAGA

Zagreb dobiva muzej magije: Evo što stoji iza priče o vještičjim kuglama, masonima i iscjeliteljima

02.06.2021.
u 18:10

U muzeju se nalazi i knjiga o Bruceu Leeju, majstoru borilačkih vještina, Harry Potter, originalna vještičja kristalna kugla i razni vještičji udžbenici, lutka masona te više od 500 raznovrsnih eksponata koje dosad nije bilo moguće vidjeti na jednom mjestu, čak ni na sajmovima ezoterije

Komentara 6

NE
nemanatrag
18:57 02.06.2021.

Nikakve razlike nema između crkve i magije; obje se pozivaju na nevidljive entitete, sile i uvjeravaju naivne u njihove djelotvorne rezultate

DU
Deleted user
19:27 02.06.2021.

i u crkvama je ćiribu ćiriba

Avatar Equilibrium
Equilibrium
19:26 06.06.2021.

Za to vrijeme, dolje u crkvi muškarci u haljinama okićeni zlatom izgovaraju magične formule kojima brašno pretvaraju u ljudsko meso, a vino u ljudsku krv i to onda piju i jedu ispod velikog križa na kojem je razmrcvareno tijelo zakovano čavlima za drvo s ranama iz kojih curi... Ima li veće perverzije i magije od Katoličke crkve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije