Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali muškarac

Zadranin Davor Milić (41) na Valentinovo nestao iz svog stana

davor milić
MUP
24.02.2012.
u 12:37

Muškarac je rođen 26. listopada 1970. godine u Zadru. Visok je oko 180 centimetara.

Zadranin Davor Milić nestao je na Valentinovo, 14. veljače, u jutarnjim satima iz stana u Brodarskoj ulici, javlja PU zadarska.

Milić je rođen 26. listopada 1970. godine u Zadru. Visok je oko 180 centimetara, jače je tjelesne građe, kratko ošišane smeđe kose, obučen u trenirku i jaknu tamnoplave boje.

Policija moli građane da, ako imaju informacije o boravku i kretanju nestalog muškarca, dojave najbližoj policijskoj postaji, na broj 192 ili na e-mail adresu zadarska@policija.hr.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:54 24.02.2012.

zaljubio se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije