Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE NESTABILNO

Za vikend se nastavlja promjenjivo vrijeme, HAK upozorio na skliske kolnike

Zagreb: Kiša donjela zahlađenje i dašak jeseni u grad
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.10.2020.
u 07:41

Sutra će prevladavati sunčano, u unutrašnjosti povremeno s umjerenom naoblakom, a tijekom noći i jutra mjestimice s maglom.

Danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, duljim na Jadranu. Mjestimice će biti malo kiše ili ponekog pljuska, uglavnom u Dalmaciji i Slavoniji.

Ujutro na zapadu unutrašnjosti lokalno magla. Vjetar slab, samo u najistočnijim predjelima prolazno umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak, a na južnom dijelu još prijepodne jugo i jugozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura na kopnu uglavnom između 10 i 15, na Jadranu od 14 do 19 °C, navodi DHMZ.

Sutra će prevladavati sunčano, u unutrašnjosti povremeno s umjerenom naoblakom, a tijekom noći i jutra mjestimice s maglom. Vjetar slab, na istoku do umjeren sjeverozapadni.

Na Jadranu će puhati slaba i umjerena bura, danju sjeverozapadnjak. Najniža temperatura zraka od 0 do 5, na Jadranu između 7 i 12 °C. Najviša od 11 do 16 u unutrašnjosti te od 16 do 19 °C na obali i otocima.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji i Baranji, a u unutrašnjosti mjestimice je smanjena vidljivost zbog magle, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski auto klub (HAK). 

Zastoji su povremeno mogući na dionicama cesta gdje traju radovi.  Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:40 17.10.2020.

Za vikend se nastavlja promjenjivo vrijeme koje neće smetati i ometati naš domoljubni dišpet jer imamo koronavirus Hrvatsku i svoji smo na svom Covid-19 balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije