Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvalevrijedan potez

Za Božić poklanjaju besplatnu večeru i piće, ali pod jednim uvjetom

londonski pub
Google Street View
18.11.2017.
u 22:02

Oni koji će Božić provesti sami ne vesele mu se toliko kao osobe koje to vrijeme uživaju u krugu najmilijih

Božiću se svi vesele jer je to vrijeme kada smo posvećeni najmilijim osobama, bilo da se radi o obitelji ili prijateljima.

Međutim, postoje i oni koji se blagdanima nimalo ne vesele jer znaju da će ih provesti sami. No, jedan londonski pub odlučio je razveseliti usamljene osobe tako što nudi besplatnu večeru koja uključuje puretinu, ali pod jednim uvjetom.

Besplatnu puricu i pivo moći će tako dobiti sve osobe koje nemaju s kime provesti božićnu večer.

Obrok nude samo na dan Božića, a riječ je o Alexandra pubu koji se nalazi u londonskom Wimbledon.

– Besplatno znači besplatno, kada završite svoj obrok i popijete pivo, možete u miru otići kući i ne trebate baš ništa potrošiti u našem pubu – objavili su na društvenim mrežama gdje su zaradili brojne pohvale zbog ovoga poteza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije