Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE I KIŠE

Stiže još veći pad temperature: Pripremite se za zubata jutra - U Zagrebu i 7 stupnjeva!

Kiša u Puli
20.09.2019.
u 10:05

Diljem Hrvatske u subotu će vrijeme biti većinom stabilno, ali na kopnenom području bit će relativno svježe.

U istočnoj i središnjoj Hrvatskoj u petak će biti sunčano i vedro, uzevši u obzir da će ujutro biti svježe, uz mogućnost slabog mraza. U Gorskom kotaru i Lici najveće su mogućnosti za mraz. Promet će biti otežan na sjevernom Jadranu zbog bure, osobito podno Velebita. Najniža jutarnja temperatura zraka od 11 do 16 °C, u unutrašnjosti Istre od 7 do 10 °C, a u gorju od 1 do 6 °C. Najviša poslijepodnevna od 20 do 24 °C, u gorju 14 do 16 °C.

Pretežno vedro i vjetrovito bit će i u unutrašnjosti Dalmacije, a i na srednjem i južnom Jadranu, uz umjereno valovito, na otvorenome i valovito more. Temperatura zraka ujutro od 12 do 17 °C, u unutrašnjosti i samo oko 9 °C, a poslijepodne 21 do 25 °C.

Diljem Hrvatske u subotu će vrijeme biti većinom stabilno, ali na kopnenom području bit će relativno svježe.

Kiša u Puli
1/9

– Podjednako jutro bit će i u danju topliju nedjelju, tijekom koje će dolaziti sve više oblaka – ponajviše u unutrašnjosti Istre, gdje do večeri već može pasti i malo kiše. Od ponedjeljka će vjerojatno u većini unutrašnjosti biti promjenljivo oblačno, uz toplija jutra, ali i čestu kišu – piše HRT. 

Osobito podno Velebita puhat će ponegdje jaka bura, dok u nedjelju slijedi slabo do umjereno jugo, s njim i naoblačenje, do večeri već ponegdje i kiša, a u još vjetroviti i oblačniji ponedjeljak i izraženiji pljuskovi i grmljavina, najprije na sjevernom dijelu, zatim i drugdje. Idućeg tjedna vjerojatno će biti promjenljivo i relativno toplo, ali manje vjetrovito nego u ponedjeljak. 

Komentara 1

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
12:14 20.09.2019.

čekaj malo...kaj nije globalno zatopljenje? kaj nije 44 stupnja u centru pariza bez sjenke na mjernom mjestu najveća temperatura ikad zabilježena ovog ljeta (iako su barem 10 njih bilo prošlog stoljeća više od navedenog?). pa kako sad to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije