Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Vozač bez položenog vozačkog sletio s ceste i naletio na policijski radar

Policija - nesreća
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
04.02.2021.
u 12:18

Zbog počinjenih prekršaja, policija će protiv vozača i vlasnika vozila podnijeti optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu

Sinoć, oko 20,50 sati, na sisačkom području u mjestu Žabno, prometnu nesreću s materijalnom štetom je izazvao 26-godišnjak s područja Siska. 

Mladić je prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija te je uslijed neprilagođene brzine sišao van kolnika i vozilom naletio na radarski uređaj za mjerenje brzine. Zbog počinjenih prekršaja, policija će protiv vozača i vlasnika vozila podnijeti optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:53 04.02.2021.

Mislio da to GrandTeftAuto i da će, što više pregazi radara , dobiti više bodova u igrici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije