Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privedeni

Više osoba napalo policajce u Trogiru

policajci
Sanjin Strukić/PIXSELL
13.05.2018.
u 07:21

Oko 1 sat prilikom postupanja zbog narušavanja javnog reda i mira policijske službenike su napali izgrednici.

U noći sa subote na nedjelju zbog narušavanja javnog reda i mira u Trogiru intervenirali su policijski službenici koje su napali izgrednici nakon čega je uslijedilo privođenje više osoba na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju, doznaje u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Kako se navodi u policijskom izvješću, oko 1 sat prilikom postupanja zbog narušavanja javnog reda i mira policijske službenike su napali izgrednici. Više osoba se privodi na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju, navodi se u policijskom izvješću.

Komentara 13

ZA
zanaše1
08:57 13.05.2018.

Drogeraši alkoholičari besposličari BBB navijači velikog Ajduka 😁😁😁😁?

CA
carjegol13
14:42 13.05.2018.

Navijačke udruge treba ubaciti u Zakon o sportu kao dionike sportskih manifestacija. Sve što vrijedi za djelatnike sportskih saveza i klubova, treba vrijediti i za navijačke udruge. Dakle, ne možeš biti član ili nedajbog predsjednik navijačke udruge ako si osuđivan za kaznena djela ili se protiv tebe vodi takav postupak i slično. Treba paralelno odstranjivati šljam, kako iz klubova tako i sa tribina. To je jedini ispravan put. Sve ostalo je licemjerje...

ZA
zanaše1
14:01 13.05.2018.

Ajde Kopiću na ispriku u policiju, ipak su to oni kojima pišeš ispričnice.Običan uvlakač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije