Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos

Masovna tučnjava u Zagrebu, mladić se autom zaletio u protivnike

Policija
Duško Jaramaz/PIXSELL
21.04.2018.
u 13:54

Jedan od sudionika iz prve skupine u jednom se trenutku automobilom Daewoo Tico gospićkih registarskih oznaka zaletio u trojac iz druge skupine

Na području zagrebačkog Folnegovićevog naselja u petak je došlo do masovne tučnjave.

Sve je počelo oko 11:40 sati kada su se 26-godišnjak i dvojica 21-godišnjaka fizički sukobila s 20-godišnjakom, 49-godišnjakom i 21-godišnjakom.

Jedan od sudionika iz prve skupine u jednom se trenutku automobilom Daewoo Tico gospićkih registarskih oznaka zaletio u trojac iz druge skupine, navode u zagrebačkoj Policijskoj upravi. Građani koji su se našli u blizini tvrde da se potuklo 20-ak ljudi, a navodno je letjelo i kamenje, piše 24 sata. Sve se odvijalo ispred Osnovne škole, a navodno su roditelji, koji su napustili Zagreb, došli ispisati djecu i vratiti knjige.

Tijekom sukoba lakše su ozlijeđene tri osobe, a svi sudionici događaja su dovedeni u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. 

 

 

Komentara 17

SX
sudbina x
14:16 21.04.2018.

Dođoše divlji i otjeraše pitome...

SA
sargu123
14:14 21.04.2018.

U Hrvatskoj bi trebalo zabraniti profesionalno igranje nogometa bar 20 godina. Pa neka se te "navijačke skupine" jednostavno raspadnu prirodnom eliminacijom. Ovo što sada rade je totalna svinjarija...nije njima do sporta već do tučnjave. Kamen se može tucati i drugdje,, u korist zajednice.

JO
Jok
15:59 21.04.2018.

U našem mjestu Orlovac masovno kradu drva koja prodaju ,policija i zakon je tu da njih stiti kradu i stoku ljudima.Pa dokle tako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije